David Švehlík Manželka / GALERIE: Hvězda seriálu Já, Mattoni bude podruhé tátou ... / Český divadelní, filmový a televizní herec.

David Švehlík Manželka / GALERIE: Hvězda seriálu Já, Mattoni bude podruhé tátou ... / Český divadelní, filmový a televizní herec.. David švehlík (da) tschechischer schauspieler (de); David švehlík se narodil v liberci v roce 1972 tatínkovi aloisi švehlíkovi, který je velmi dobrým i oblíbeným hercem. Herec david švehlík (43) je znovu ženatý muž. He was previously married to jitka. S jitkou schneiderovou (48) má jedenáctiletou dceru sofii.

David švehlík a marek daniel. Uvolněte se, prosím jiřina šiklová, david švehlík, lenka žďánská 6 2 2009. Švehlík má s manželkou vendulou syna františka, který se narodil před rokem. David svehlík was born on april 6, 1972 in liberec, czechoslovakia. He is an actor, known for ve stínu (2012), úsmevy smutných muzu (2018) and ocas jesterky (2009).

Osoby a obsazení — Já, Mattoni — Česká televize
Osoby a obsazení — Já, Mattoni — Česká televize from img.ceskatelevize.cz
Účastník páté řady stardance david švehlík (40) evidentně neprožívá vůbec lehké období. David svehlík on wn network delivers the latest videos and editable pages for news & events, including entertainment, music, sports, science and more, sign up and share your playlists. David švehlík a marek daniel. Herečku jitku schneiderovou (47) proslavil film samotáři i zahrála si i v řadě televizních seriálů. Stanley mouse, david švehlík, martin stránský aj. Věřím, že dítě je v „jen mi, prosím vás, nedělejte nad hlavou svatozář, žádá s úsměvem david švehlík. He was previously married to jitka. David švehlík hraje českého válečného pilota.

Český dabér a herec (cs);

Narodil se v liberci jako druhé ze tří dětí herce aloise švehlíka a ekonomky florentiny švehlíkové, rozené štěpánové. David švehlík (born 6 april 1972 in liberec) is a czech actor. Filmografia, nagrody, biografia, wiadomości david švehlík jeszcze nie ma biografii na filmwebie, możesz być pierwszym który ją doda! Guthaisteoir agus aisteoir seiceach (ga); O víkendu si vzal svou krásnou přítelkyni. Herec je už trojnásobným otcem. Kromě davida a jeho otce aloise švehlíka se herectví věnují nebo věnovali bratranec marcel vašinka strýc jaroslav švehlík a švagr martin pechlát. Herec david švehlík (43) je znovu ženatý muž. Ve filmu prvok, šampón, tečka a karel se v hlavních rolích objeví martin pechlát, david švehlík, hynek čermák a martin hofmann. Herec david švehlík si zahrál v dramatu balada o pilotovi, které uvede čt1 v neděli 4. Vše co potřebujete vědět o david švehlík manželka. David švehlík (da) tschechischer schauspieler (de); Vztah s davidem švehlíkem (48) byl ale v jejím životě jen krátkou epizodou.

O víkendu si vzal svou krásnou přítelkyni. David švehlík se narodil 6. Český divadelní, filmový a televizní herec. Herec je už trojnásobným otcem. Vše co potřebujete vědět o david švehlík manželka.

Syn a otec Švehlíkovi v roli Komenského! Jako letní sníh ...
Syn a otec Švehlíkovi v roli Komenského! Jako letní sníh ... from www.aplausin.cz
Tento pin a mnoho dalšího naleznete na nástěnce nous uživatele kateřina skřivanová. David švehlík a marek daniel. View all david svehlík tv. Herec david švehlík si zahrál v dramatu balada o pilotovi, které uvede čt1 v neděli 4. Jeho otcem je herec alois švehlík. David švehlík pochází z herecké rodiny. Uvolněte se, prosím jiřina šiklová, david švehlík, lenka žďánská 6 2 2009. 5,461 likes · 5 talking about this.

Ve filmu prvok, šampón, tečka a karel se v hlavních rolích objeví martin pechlát, david švehlík, hynek čermák a martin hofmann.

David švehlík hraje českého válečného pilota. Filmografia, nagrody, biografia, wiadomości david švehlík jeszcze nie ma biografii na filmwebie, możesz być pierwszym który ją doda! Herečku jitku schneiderovou (47) proslavil film samotáři i zahrála si i v řadě televizních seriálů. Guthaisteoir agus aisteoir seiceach (ga); Uvolněte se, prosím jiřina šiklová, david švehlík, lenka žďánská 6 2 2009. Před rokem si vzal krásnou učitelku vendulu, a přestože jedno těhotenství bohužel skončilo potratem. David švehlík se narodil v liberci v roce 1972 tatínkovi aloisi švehlíkovi, který je velmi dobrým i oblíbeným hercem. Davidova starší sestra tereza (*1968) k herectví „nepřičuchla, dala se svojí. David švehlík (da) tschechischer schauspieler (de); 5,461 likes · 5 talking about this. David švehlík pochází z herecké rodiny. Vše co potřebujete vědět o david švehlík manželka. David švehlík a tatiana vilhelmová.

Syn známého herce aloise švehlíka. Rok po svatbě se david švehlík (44) objevil na veřejnosti poprvé se svou manželkou vendulou, kterou si vzal tajně. David švehlík pochází z herecké rodiny. Stanley mouse, david švehlík, martin stránský aj. V británii sloužilo za války přes dva a půl.

Švehlík a jeho krásná manželka: Museli překonat krutou ...
Švehlík a jeho krásná manželka: Museli překonat krutou ... from 1gr.cz
David švehlík hraje českého válečného pilota. Rok po svatbě se david švehlík (44) objevil na veřejnosti poprvé se svou manželkou vendulou, kterou si vzal tajně. 5,461 likes · 5 talking about this. Herec david švehlík si zahrál v dramatu balada o pilotovi, které uvede čt1 v neděli 4. David švehlík se narodil 6. David švehlík prožívá jedno z nejšťastnějších období svého života. Vztah s davidem švehlíkem (48) byl ale v jejím životě jen krátkou epizodou. Filmografia, nagrody, biografia, wiadomości david švehlík jeszcze nie ma biografii na filmwebie, możesz być pierwszym który ją doda!

David švehlík a tatiana vilhelmová.

David svehlík was born on april 6, 1972 in liberec, czechoslovakia. Účastník páté řady stardance david švehlík (40) evidentně neprožívá vůbec lehké období. Herec je už trojnásobným otcem. Davidova starší sestra tereza (*1968) k herectví „nepřičuchla, dala se svojí. Search results for david švehlík. Czech dubbing actor and actor (en); Svatba byla intimní bez účasti médií a obřad byl církevní. Se svou exmanželkou jitkou schneiderovou má dceru sofii annu. Herečku jitku schneiderovou (47) proslavil film samotáři i zahrála si i v řadě televizních seriálů. Babası alois švehlík de bir aktördür. David švehlík se narodil v liberci v roce 1972 tatínkovi aloisi švehlíkovi, který je velmi dobrým i oblíbeným hercem. Dubna 1972 liberec) je český herec, syn herce aloise švehlíka a ekonomky florentiny švehlíkové, rozené štěpánové, (* 1943). Švehlík má s manželkou vendulou syna františka, který se narodil před rokem.

Davidova starší sestra tereza (*1968) k herectví „nepřičuchla, dala se svojí david švehlík. Filmografia, nagrody, biografia, wiadomości david švehlík jeszcze nie ma biografii na filmwebie, możesz być pierwszym który ją doda!

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama

Facebook